0472/92.61.26 info@jordengysbrechts.be

Toen ik vanmorgen opstond bleek mijn wekker niet te zijn afgegaan. Mijn iPhone 7 stond gloeiend heet. Hij was ook onbruikbaar.

Elke 30 seconden doet Springboard (interne naam voor het beginscherm van de iPhone) een respring. D.w.z. je krijgt elke 30 seconden een zwart scherm met een draaiende schijf. Irriterend.
Deze fout zou blijkbaar liggen aan iOS 11.1.2 dat ervoor zou zorgen dat Springboard constant herstart. Bij sommige gebruikers zou dit tijdsgebonden zijn. Apple zou Apple niet zijn als ze meteen met een update komen voor dit probleem. Ik las verschillende verhalen van iPhone 7 gebruikers, maar andere toestellen zouden er ook last van kunnen hebben.

Apple heeft recent iOS 11.2 de wereld in gestuurd om dit probleem (en een hoop andere problemen) op te lossen. Het is aangeraden Notificaties uit te zetten voor de update! (De notificaties zouden mede-oorzaak zijn van het respringen).

1. Kies instellingen > Berichtgeving.
2. Kies een App en vink ‘Sta berichtgeving toe’ uit. Herhaal deze stap voor alle apps.
3. Ga naar instellingen > Algemeen > Software -update en update je iPhone naar iOS 11.2.
4. Na het updaten ga je terug naar instellingen > Berichtgeving en vink je terug per app het toestaan van notificaties aan.

Normaal gezien zijn na de update alle problemen de wereld uit.

Contact
Facebook
Mail